NAREDI #DOBERMUV ZA PRVO ZAPOSLITEV Če iščeš prvo zaposlitev, naredi #DOBERMUV in preveri Razpis za prve zaposlitve mladih. Razpisanih je 18 delovnih mest za najmanj eno leto v 14tih podjetjih. www.orto.si/zurzrazlogomm NAREDI #DOBERMUV ZA PRVO ZAPOSLITEV


2. RAZPIS ZA ZAPOSLITVENE KLUBE ZA MLADE JE ZAKLJUČEN


Hvala vsem, ki ste naredili #DOBERMUV in se prijavili v enega izmed Zaposlitvenih klubov za mlade. Z njihovo pomočjo je v prvih dveh letih dobilo delo kar 73 sodelujočih. Do sredine januarja pa tudi 22 udeležencev prvega kroga tretje sezone Zaposlitvenih klubov. Veliko svežih in uporabnih informacij, ki ti bodo pomagale pri iskanju zaposlitve, najdeš tudi na facebook strani Zaposlitvenih klubov.

                                                                 
POSNETEK ZAKLJUČNEGA DOGODKA


V prenosu zaključnega dogodka 13. Žura z razlogom so delodajalci spregovorili o tem, kaj pričakujejo in potrebujejo od mladih iskalcev zaposlitev. Povedali so tudi kdo in zakaj jih je prepričal na Razpisu za prve zaposlitve mladih. Gostje dogodka so bili tudi aktivni člani Zaposlitvenih klubov za mlade. 

VEČ V POSNETKU >


26 MLADIH DOBILO ZAPOSLITEV


Razpis za prve zaposlitve mladih se je zaključil 14. 9. 2014. Hvala vsem, ki ste naredili #DOBERMUV in se prijavili na razpis za 18 delovnih mest v 14-ih podjetjih ali ga poslali svojim prijateljem, ki iščejo prvo redno zaposlitev.


SKUPAJ SMO ZBRALI 15.233 €


Zbrana sredstva smo donirali Zaposlitvenim klubom za mlade nevladne organizacije NEFIKS. To so edini zaposlitveni klubi, kjer se z mladimi ukvarjajo dolgoročno in jim pomagajo povečati možnosti za zaposlitev. Konec koncev, je v prvih dveh sezonah z njihovo pomočjo dobilo delo 51 mladih, v tretji pa že 22 in številka iz tedna v teden raste.  


VEČ O PROJEKTU >