Storitve

Mobilne aplikacije

Preveri, katere aplikacije je ORTO umestil v svojo zbirko in kako ti lahko olajšajo lajf.

Za brezplačno aplikacijo poskeniraj QR kodo s svojim telefonom, klikni na povezavo ali obišči Android market/Apple iTunes na svojem telefonu.
ORTO Napovednik
iOS
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
Android
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
ORTO Napovednik je aplikacija, s katero lahko čekiraš vse glasbene in gledališke evente, razstave, prireditve, delavnice in druge dogodke, ki potekajo v tvojem mestu ali kje drugje po Sloveniji. Preveriš lahko tudi kino ali televizijski spored, saj se vsebina aplikacije črpa iz najbolj branega napovednika dogodkov, napovednik.com, ki ne pozabi na čisto noben spekter družabnega življenja. Vsi glasbeni dogodki so povezani z vsebinami portala MUZIQ.


Povezava do "Apple iTunes"
Spletni "Android Market"
MUZIQ MANAGER
Android
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
MUZIQ MANAGER je brezplačen program, s katerim lahko dostopaš do MUZIQ Shopa, z več kot 2.800.000 melodijami najrazličnejših svetovnih in domačih izvajalcev. V program lahko uvoziš svojo obstoječo glasbeno zbirko glasbenih datotek, ki jo lahko urejaš, nadgrajuješ, ocenjuješ lahko tudi posamezne komade in svoje priljubljene artiste.


Spletni "Android Market"
ORTO Bonacarte
iOS
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
Android
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
Bonacarte je brezplačna mobilna aplikacija, ki ti s pomočjo tehnologije GPS poišče (in pokaže na zemljevidu) trenutno najbližje ponudnike študentskih bonov. Bonacarte omogoča tudi iskanje, filtriranje, klicanje dostav iz aplikacije - skupaj z meniji.


Povezava do "Apple iTunes"
Spletni "Android Market"
ORTO OSM
iOS
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
Android
Za povečavo QR kode pojdi z miško čez kodo.
ORTO SMART METER je brezplačna zabavna aplikacija, s katero lahko izmeriš kako smart si oz. kako smart so tvoji frendi. Velika doza smeha je zagotovljena! 

*Aplikacija ORTO SMART METER ne omogoča dejanskega merjenja in služi zgolj za zabavo. Rezultati tako niso realni in ne odražajo resničnega stanja.*
Povezava do "Apple iTunes"
Spletni "Android Market"
Prikaži več Prikaži manj

Minusiraj

Kot Si.mobilov uporabnik lahko z vklopom storitve Minusiraj znižaš svoj mesečni račun.

Kaj dobim?
V zameno za prejemanje informativnih sporočil MMS in SMS si lahko, kot Si.mobilov uporabnik, znižaš mesečni račun za 0,1017 EUR na prejeti oglas. Pri tem prejmeš največ 5 sporočil dnevno oziroma 50 mesečno in si tako znižaš račun do 5 EUR na mesec.

Kako?
Preprosto:
  1. Prijaviš se na www.mooble.si/minusiraj.
  2. Prejemaš promocijska sporočila s številnimi ugodnostmi.
  3. Znižaš svoj mesečni račun.
Cena
Prijava na storitev in vsa sporočila, je za uporabnike brezplačna. Ob prijavi označiš, kaj te zanima, mi pa bomo skušali izbrati zate najbolj zanimive oglase, ponudbe, vabila ali popuste.

Kako deluje storitev?
Storitev Minusiraj deluje v obliki sporočil SMS/MMS, pri čemer je lahko oglas tudi vabilo, kupon, darilo ali pesem, kmalu pa bo ponudba vključevala tudi možnosti prejemanja video sporočil. Storitev Minusiraj deluje na vseh telefonih, ki imajo možnost prejemanja sporočil MMS in imajo aktivirano storitev za prenos podatkov. Če na telefonu nimaš nastavljenega prejemanja sporočil MMS ali prenosa podatkov, boš prejemal le SMS sporočila.

Več informacij o storitvi in prijava na www.mooble.si/minusiraj.

Dodatne informacije
Storitev Minusiraj je na voljo vsem Si.mobilovim uporabnikom naročniških paketov in paketov SIMPL na račun.

Iz storitve Minusiraj lahko kadarkoli izstopiš in se tako odjaviš od prejemanja informativnih sporočil. To storiš tako, da pošlješ sporočilo SMS s ključno besedo MINUSIRAJ STOP na 4004 ali to sporočiš na minusiraj@mooble.si.
Prikaži več Prikaži manj

Na Facebook preko SMSov in MMSov

Bi se rad konektal na Facebook, vendar imaš malo manj napreden telefon, ki ne podpira aplikacij? Sedaj lahko uporabljaš storitev Facebook SMS/MMS, preko katere lahko prejemaš obvestila o prošnjah za prijateljstvo, sporočilih, objavah na zidu in posodobitvah statusa tvojih prijateljev. Lahko tudi posodobiš stanje, dodaš prijatelja, komentiraš prijateljevo fotografijo ali pa naložiš slike in videoposnetke s telefona.
Storitev aktiviraš s poslanim SMS-om s ključno besedo FBOK na 3265 in slediš povezavi, preko katere boš prejel aktivacijsko kodo. V naslednjem koraku obiščeš www.facebook.com na tvojem računalniku, greš na Domov - Nastavitve računa - Mobilno in vtipkaš aktivacijsko kodo. Po končani aktivaciji te čakajo še nastavitve storitve, kjer določiš kakšna sporočila želiš prejemati, kdaj jih želiš prejemati, od katerih oseb itd. Facebook SMS/MMS uporabljaš s simpl ukazi (glej tabelo spodaj), preko katerih upravljaš svoj FB profil in ostajaš nakonektan s svojimi frendi na vsakem koraku.

Vsako poslano SMS ali MMS sporočilo bo zaračunano po veljavnem ceniku za storitev Facebook SMS/MMS. Prejeta SMS sporočila se ne zaračunajo.

Preveri nekaj najpogostejših ukazov:

1. Posodobitev statusa

UKAZ

 PRIMER

[vsebina]

Spremeni status

Zur z razlogom v parku Tivoli je vedno popoln zakljucek poletja

[sub <ime>]

Prijavi se na prejemanje posodobitev 

prijateljevega statusa

sub Matej

[unsub <ime>]

Odjavi se od prejemanja posodobitev

prijateljevega statusa

unsub Matej

  

2. Dregni prijatelja

UKAZ

 PRIMER

[poke <ime>]

Dregni prijatelja

poke Matej3. Prijatelji

UKAZ

PRIMER

[add <ime>]

Pošlji prošnjo za prijateljstvo

add Matej Novak4. Všeč mi je Facebook stran

UKAZ

PRIMER

[like  <ime Facebook strani>]

Postani oboževalec Facebook strani

Like Orto.si5. Izklop/ vklop storitve Facebook SMS/ MMS

UKAZ

[off]

Onemogoči pošiljanje in prejemanje Facebook SMS/MMS sporočil

[on]

Omogoči pošiljanje in prejemanje Facebook SMS/MMS sporočil6. Pomoč

UKAZ

[help]

Pomoč


Nasvet: V SMS/ MMS sporočilo lahko vedno vneseš samo prijateljevo ime (priimek ni potreben). Na primer, če imaš med Facebook prijatelji več prijateljev z imenom Matej, boš prejel SMS sporočilo z vprašanjem, katerega Mateja si imel v mislih, in s seznamom vseh prijateljev z imenom Matej. S tvojim odgovorom na SMS sporočilo bo ukaz zaključen.
Prikaži več Prikaži manj
Copyright 2015 © Simobil d.d.