ORTO BOMBASTIK

Paket za napredne uporabnike mobilnih storitev in ponosne lastnike najnovejših pametnih telefonov. Omogoča brezskrbno komunikacijo v vsa slovenska omrežja in 1 GB podatkovnega prenosa za uporabo aplikacij, spletno brskanje ter osveževanje informacij na pametnih telefonih. Zagotavlja tudi nižje cene mobilnih telefonov ob vezavi.
ORTO BOMBASTIK je namenjen naprednim uporabnikom mobilnih storitev in ponosnim lastnikom najnovejših pametnih telefonov, katerim brskanje po spletu in upravljanje aplikacij na telefonu predstavlja pomembno mobilno izkušnjo. Z neomejenim zakupom govornih storitev omogoča brezskrbno komunikacijo v vsa slovenska omrežja. Dodatni 1 GB podatkovnega prenosa pa je namenjen uporabi web aplikacij, brskanju po spletu, uživanju na socialnih omrežjih ter osveževanju informacij na pametnih telefonih. Zagotavlja tudi nižje cene mobilnih telefonov ob vezavi in vklop storitve ORTO BlackBerry.

Paketi za mlade ORTO BOMBASTIK
Naročnina 19,99 EUR
Klici znotraj omrežja neskončno
Klici v druga mobilna in stacionarna omrežja neskončno
Sporočilo SMS neskončno
Sporočilo MMS neskončno
Prenos podatkov 1 GB
Hitrosti do 40/5 Mbit/s

Cena izven zakupljenih količin znaša 0,0005 €/kB za prenos podatkov v omrežju Si.mobil. Mednarodna sporočila, poslana iz Slovenije v tujino, so izključena iz zakupljenih količin in se obračunavajo po ceni 0,1525 EUR na SMS/MMS sporočilo. Navedene cene vključujejo DDV. Vse ostale storitve v Sloveniji in storitve v tujini se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom. Klici na številke uporabnikov bob, se obračunavajo kot klici v drugo mobilno omrežje.
 
Uporabnik paketa ORTO BOMBASTIK bo po dopolnjenem 31. letu starosti samodejno prešel na naročniško razmerje ULTIMATIVNI L oz. na katerokoli drugo izbrano rezidenčno naročniško razmerje, ki si ga uporabnik izbere pred ali po dopolnjenem 31. letu starosti. Vsak uporabnik bo o možnosti izbire drugega paketa pisno obveščen.