ORTO BOMBASTIK

Paket za napredne uporabnike mobilnih storitev in ponosne lastnike najnovejših pametnih telefonov. Omogoča brezskrbno komunikacijo v vsa slovenska omrežja in 1 GB podatkovnega prenosa za uporabo aplikacij, spletno brskanje ter osveževanje informacij na pametnih telefonih. Zagotavlja tudi nižje cene mobilnih telefonov ob vezavi.

ORTO FANTASTIK

Paket za klasične uporabnike mobilne telefonije. Zagotavlja osnovni zakup podatkovnih in klicnih storitev v vsa slovenska omrežja, ki bo zadovoljil večino ORTO-vcev iz stare šole mobilnih komunikacij.

ORTO STARTASTIK

Paket za začetnike v mobilni telefoniji, ki najraje klepetajo z ožjim krogov sogovornikov, svojo družino ali ORTO prijatelji. Idealen ob prehodu s predplačniškega razmerja in za uporabnike, ki jim je SMS-anje najljubša oblika komunikacije.

ORTO TRIPSTER

ORTO TRIPSTER je paket, s katerim lahko brezskrbno surfaš tudi v tujini. Vsebuje namreč tudi 1 GB, ki ga lahko izkoristiš za brskanje po spletu v kar 65 državah. Na voljo do vključno 9. septembra 2015!
 

ORTO TRIPSTER PLUS

Promocijski paket ORTO TRIPSTER PLUS vsebuje še več prenosa podatkov. Od skupno 6 GB lahko enega porabiš v kar 65 državah po vsem svetu ali, če ne potuješ, kar doma. Zagotovi si ga do vključno 9. septembra 2015!
Copyright 2015 © Simobil d.d.