ORTO BOMBASTIK

Paket za napredne uporabnike mobilnih storitev in ponosne lastnike najnovejših pametnih telefonov. Omogoča brezskrbno komunikacijo v vsa slovenska omrežja in 1 GB podatkovnega prenosa za uporabo aplikacij, spletno brskanje ter osveževanje informacij na pametnih telefonih. Zagotavlja tudi nižje cene mobilnih telefonov ob vezavi.

ORTO FANTASTIK

Paket za klasične uporabnike mobilne telefonije. Zagotavlja osnovni zakup podatkovnih in klicnih storitev v vsa slovenska omrežja, ki bo zadovoljil večino ORTO-vcev iz stare šole mobilnih komunikacij.

ORTO STARTASTIK

Paket za začetnike v mobilni telefoniji, ki najraje klepetajo z ožjim krogov sogovornikov, svojo družino ali ORTO prijatelji. Idealen ob prehodu s predplačniškega razmerja in za uporabnike, ki jim je SMS-anje najljubša oblika komunikacije.

ORTO GIGASTIK 5 GB (posebna ponudba)

V paketu z največ interneta dobiš vse kar rabiš v neverjetnih količinah in za superugodno ceno 23,99 EUR! Tako lahko brezskrbno komuniciraš z neomejenimi klici, neomejenimi sporočili SMS/MMS in brezskrbno srfaš po spletu s 5 GB prenosa podatkov. Paket ORTO GIGASTIK 5 GB lahko dobiš do konca januarja!
Copyright 2014 © Simobil d.d.