ORTO BOMBASTIK

Paket za napredne uporabnike mobilnih storitev in ponosne lastnike najnovejših pametnih telefonov. Omogoča brezskrbno komunikacijo v vsa slovenska omrežja in 1 GB podatkovnega prenosa za uporabo aplikacij, spletno brskanje ter osveževanje informacij na pametnih telefonih. Zagotavlja tudi nižje cene mobilnih telefonov ob vezavi.

ORTO FANTASTIK

Paket za klasične uporabnike mobilne telefonije. Zagotavlja osnovni zakup podatkovnih in klicnih storitev v vsa slovenska omrežja, ki bo zadovoljil večino ORTO-vcev iz stare šole mobilnih komunikacij.

ORTO STARTASTIK

Paket za začetnike v mobilni telefoniji, ki najraje klepetajo z ožjim krogov sogovornikov, svojo družino ali ORTO prijatelji. Idealen ob prehodu s predplačniškega razmerja in za uporabnike, ki jim je SMS-anje najljubša oblika komunikacije.

ORTO NET

Paket, ki vključuje mobilni internet, brez naročnine in brez vezave. ORTO NET omogoča dostop do interneta preko mobilnega telefona ali tabličnega računalnika z uporabo dodatne SIM kartice. 

ORTO GIGASTIK (posebna ponudba)

Paket, v katerem dobiš vse kar rabiš, v neverjetnih količinah in za neverjetno ceno 20,99 EUR! Brezskrbno komuniciraj z neomejenimi klici, neomejenimi sporočili SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov. In to še ni vse, ko porabiš 3 GB, lahko še vedno uporabljaš prenos podatkov v okviru mesečne naročnine brez dodatnih stroškov, z znižano hitrostjo. Pohiti, paket ORTO GIGASTIK lahko dobiš samo do 31. oktobra!
Copyright 2014 © Simobil d.d.