TOP 3 KICKSTARTER PROJEKTI 2015

Od pametnih ur in jaken vse do eksplodirajočih mačk – oglej si, kateri so bili najbolj uspešni Kickstarter projekti lanskega leta.
Eksplozivne mucke
To bizarno in zabavno igro s kartami, ki je očarala svet (ali pa vsaj internet), lahko kupiš za pičlih 18 €. Besedilo na ovitku sporoča, da je to igra za ljudi, ki imajo radi mačke in eksplozije in laserje in (včasih) tudi koze. Igra se je z več kot 200 tisoč podporniki uvrstila na tretje mesto najuspešnejših Kickstarter kampanj lanskega leta.
Najboljša potovalna jakna na svetu
Drugo mesto na Kickstarter lestvici zaseda vsestranska jakna The World's Best Travel Jacket. Je nekaj za vse, ki potrebujete jakno s 15 namenskimi žepi, pisalom na zadrgi, masko za oči in potovalno blazino. 
Preprosta pametna ura
Pebble Time je pametna ura, ki ti med drugim omogoča, da predvajaš glasbo, odgovarjaš na sporočila in nastaviš glasovne opomnike. Deluje na platformah iOS in Android ter se ponaša z barvnim e-paper zaslonom in baterijo, ki zdrži teden dni, zato ni nič čudnega, da je Pebble Time najuspešnejša Kickstarter kampanja lanskega leta.