OPREMI SVOJEGA JEKLENEGA KONJIČKA

Pomlad je čas, ko iz zaprašenih kolesarnic ali natrpanih garaž na dan spet privlečemo svoje biciklje. Preveri kako lahko z nekaj preprostimi pripomočki nadgradiš svojo vožnjo. 
Enostavna varnost
Največja garancija za varnost kolesa je dobra ključavnica. Te pa so ponavadi precej dolge in nerodne. Če ti zajetne ključavnice delajo preglavice, poskusi najti tako, ki jo lahko zložiš in pospraviš v nekaj sekundah. Taka je npr. ključavnica Giant Folding Lock2, ki se hitro zloži v kompaktno in skoraj neopazno obliko.
V trenutku do napihnjenih gum
Vsak kolesar se sreča s počeno gumo. In vsak kolesar ve, da napihovanje gum ni ravno najbolj prijetno opravilo. Če ti nujno pot prekine počena guma, lahko sedaj situacijo hitro rešiš s CO2 kapsulo, ki ti gume napihne ne da bi moral uporabiti tlačilko.
Bodi resnično opazen v temi
Za samo nekaj evrov se lahko opremiš z najbolj kul pozicijsko lučjo, s katero poskrbiš, da te bodo med nočno vožnjo res opazili.
Snemljiva luč ThorFire namreč s pomočjo laserjev ustvari tvoj lasten kolesarski pas in voznike opozori na tvojo prisotnost na cestišču.